Je kan bij Petit Konijn terecht voor een persoonlijk ontworpen geboortekaartje, schilderijtje, groeimeter, etc.  
Je kunt ook een bestaand kaartje laten aanpassen naar je eigen wensen en doeleinden! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Werkwijze persoonlijk ontworpen geboortekaartje:
Stuur Petit Konijn een email met daar zo duidelijk mogelijk je wensen voor het kaartje of een ander product.
Petit Konijn stuurt je een offerte voor het ontwerp.
Nadat je akkoord hebt gegeven voor de offerte stuurt Petit Konijn je het eerste voorstel per email.

1. Voorstel
Je ontvangt van Petit Konijn een voorstel. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk je wensen verwerkt. 
Laat Petit Konijn weten wat je ervan vindt en geef aan of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden.

2. Uitwerking
Het kaartje wordt nu verder uitgewerkt. Alle wijzigingen worden in het kaartje verwerkt. Petit Konijn stuurt je weer een digitaal proefje. Controleer de tekst goed op typefouten.

3. Wijzigingen
De laatste wijzigingen worden doorgevoerd. Het kaartje, de poster of de groeimeter is nu zo goed als klaar en kan naar de drukker; daarna wordt het zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Een maatwek kaartje wordt speciaal voor een klant ontworpen en het design van het kaartje zal dus ook niet nog eens gebruikt worden op Petit Konijn.
Daarmee blijft het  een uniek kaartje voor jullie kindje

Voor voorbeelden van eerder gemaakte maatwerk kaartjes kijk ook eens bij geboren kindjes  hier staan meerdere maatwerk kaartjes afgebeeld

 

Geboortekaartje online bestellen

Zie je een mooie geboortekaart in de collectie maar wil je graag nog wat veranderd zien? Een vlindertje of vogeltjes erbij, een andere achtergrondkleur of patroontje, geen probleem Petit Konijn past het met alle liefde voor je aan en wist je dat kleine aanpassingen zelfs gratis zijn? Elk kaartje is een kunstwerkje op zich en het zal straks een feestje zijn om de geboorteaankondiging van jullie kindje te verzenden aan vrienden, familie en kennissen

Wij bieden een snelle en persoonlijke service en  zijn pas tevreden met het geboortekaartje wanneer jij dat ook bent. Je kunt bij Petit Konijn gemakkelijk geboortekaartjes online bestellen en betalen. De kaarten kunnen gedrukt worden op wel 4 verschillende papiersoorten .Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de kaartjes, bestel dan gerust een gratis papieren proefdruk met jouw eigen tekst.

© 2010 - 2017 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel