De creative kracht achter Petit Konijn is Annemarie Schoofs.
Na het succesvol afronden van haar studie aan de Design Academie Eindhoven en jaren ervaring als productontwerper besloot Annemarie om de wereld van Petit Konijn vorm te geven.
Petit Konijn houdt van een grapje en is kleurig zonder te zoet te zijn.
Dit zie je terug in de vrolijke collage kaartjes met een retro tintje.

After working as a product designer, Annemarie Schoofs started her business Petit Konijn in 2010 by designing birth announcement cards in her typical retro collage style.
The collection has now extended into postcards, greetings cards and posters.
Her recognizable colorful, witty designs are produced in the Netherlands.

Geboortekaartje online bestellen

Zie je een mooie geboortekaart in de collectie maar wil je graag nog wat veranderd zien? Een vlindertje of vogeltjes erbij, een andere achtergrondkleur of patroontje, geen probleem Petit Konijn past het met alle liefde voor je aan en wist je dat kleine aanpassingen zelfs gratis zijn? Elk kaartje is een kunstwerkje op zich en het zal straks een feestje zijn om de geboorteaankondiging van jullie kindje te verzenden aan vrienden, familie en kennissen

Wij bieden een snelle en persoonlijke service en  zijn pas tevreden met het geboortekaartje wanneer jij dat ook bent. Je kunt bij Petit Konijn gemakkelijk geboortekaartjes online bestellen en betalen. De kaarten kunnen gedrukt worden op wel 4 verschillende papiersoorten .Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de kaartjes, bestel dan gerust een gratis papieren proefdruk met jouw eigen tekst.

© 2010 - 2017 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel