1.   Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Petit Konijn en de opdrachtgever. 
Petit Konijn heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site www.petitkonijn.nl te wijzigen. 
Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig als deze nadrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 

2.   Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Petit Konijn komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Petit Konijn. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven
e-mailadres. Petit Konijn erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens. 

3.   Bestellen

Petit Konijn geboortekaarten bestellen is eenvoudig! Kies eerst je favoriete kaartje uit. Onthou het kaartnummer en ga naar de link "bestellen". Hier moet je een aantal keuzes invullen om de bestelling op te geven. Na je bestelling krijg je een vragenlijst via e-mail. Daarin kun je alle gegevens invullen die je op het kaartje zou willen hebben. Als die lijst ingevuld terug is bij Petit Konijn, ontvang je je proefdruk. 

4.   Proefdruk

Bij Petit Konijn krijg je standaard een papieren proefdruk van je bestelling, zodat je goed kunt beoordelen hoe het kaartje eruit zal gaan zien. Een proefdruk is al helemaal opgemaakt met jullie eigen teksten en gegevens. Check de proefdruk nauwkeurig en stuur per e-mail eventuele wijzigingen of een akkoord terug. 

5.   Drukken

Zodra jullie kindje geboren is sturen jullie Petit Konijn een e-mail met de laatste gegevens. Het is verstandig ook een sms te sturen naar 06-47266017 dat de gegevens per e-mail verzonden zijn. Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes gaan meteen naar de drukker.
De planning voor het drukken en verzenden van de kaartjes:
Geef je de geboorte door op maandag t/m donderdag vóór 10.00? Dan worden de kaartjes meestel dezelfde dag gedrukt en verzonden.
Geef je de geboorte door op vrijdag na 10:00 ? Dan worden de kaartjes op de eerstvolgende maandag verzonden. 

6.   Maatwerk

Petit Konijn bied ook de mogelijkheid tot maatwerk.
Hierbij kan de opdrachtgever een kaartje uitzoeken en vervolgens via de knop “Maatwerk” de specifieke wensen doorgeven die op het kaartje aangepast wensen te worden.

 

7.   Levering

Binnen Nederland kunt u kiezen voor twee mogelijkheden:
1. standaard verzending: inbegrepen in prijs van de geboortekaartjes.
2. Express verzending binnen Nederland: dit gaat veel sneller en kost € 30,-
3. verzending naar België: dit kost € 25.-

Bij verzending op werkdagen, vindt de bezorging in de regel binnen een werkdag plaats, maar dit is niet 100% gegarandeerd. Wil je helemaal zeker weten dat de kaarten de werkdag (voor 18:00) na verzending aankomen dan kunnen we de kaarten voor jullie verzenden met TNT Express.

TNT Express bezorgt niet (standaard) op zaterdag. Mocht het zo uitkomen dat de kaarten op vrijdag verzonden worden dan nemen we contact met jullie op om te overleggen hoe we dat zullen doen.  Eventueel gewijzigde verzendkosten worden uiteraard achteraf verrekend.

Binnen Europa verzenden we met TNT Express. De kaarten worden dan binnen twee werkdagen bezorgd, de kosten hiervoor bedragen € 25,-.   

Zorg dat er iemand thuis is om het pakketje in ontvangst te nemen! Anders wordt het pakketje weer meegenomen en de volgende dag opnieuw aangeboden. 

Petit Konijn besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Petit Konijn hierop geen invloed meer uitoefenen. Petit Konijn kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden. 

8.   Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Petit Konijn. 

9.   Leveringstermijn

Petit Konijn verzendt aan alle adressen binnen Europa. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en land. De levertijd gaat in, nadat de proefdruk is goedgekeurd. Hierop zijn de volgende uitzonderingen:
a.
Het kan voorkomen dat eventuele bestanden die u aanlevert niet van voldoende kwaliteit zijn om te gebruiken voor het drukken. In dat geval zal Petit Konijn u zo spoedig mogelijk benaderen. De levertermijn gaat in dat geval in wanneer Petit Konijn goed materiaal heeft ontvangen of dat u akkoord heeft gegeven voor de origineel meegestuurde bestanden.

b.
Voor zendingen naar het landen anders dan Nederland moet u rekenen op extra verzendtijd en hogere bezorgkosten. 

10.       Beëindiging van de overeenkomst

 

Het annuleren van de bestelling is door u binnen 7 dagen kostenloos, tenzij de kaarten al uitgestuurd zijn naar de drukker. mocht u dan nog de bestelling willen annuleren dan brengen wij u
€ 35,-  in rekening.

11.       Betaling

Je kan bij Petit Konijn op 2 manieren betalen. Online met iDeal of vooraf overmaken. Als je met iDeal betaald staat er bij "Naam begunstigde" niet “Petit Konijn” maar “Mollie BV”. Dit komt omdat Mollie BV de schakel is tussen iDeal en Petit Konijn.
Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per e-mail, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening. 

12.       Te weinig kaarten besteld

Als de kaarten nog niet zijn ingedrukt en u heeft achteraf te weinig kaarten besteld dan berekenen wij voor iedere keer dat u extra kaarten bestelt, € 5,- administratiekosten. Indien de kaarten reeds ingedrukt zijn en u komt er achter dat u te weinig kaarten heeft besteld, dan wordt dit gezien als een nieuwe bestelling, waarvoor Petit Konijn de normale prijzen zoals vermeld op de website hanteert. Voor de drukkosten zullen wij 50 % van de normale kosten hanteren. 

13.       Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van Petit Konijn, dan kunt u Petit Konijn op info@petitkonijn.nl hierover binnen 2 weken informeren. Ook is Petit Konijn telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 18.00 t/m 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 t/m 18.00 uur. 

14.       Gegevensbeheer en Privacy

Petit Konijn houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Petit Konijn geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Petit Konijn en eventuele toekomstig e-mailcontact van Petit Konijn.
Petit Konijn zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden. 

15.       Correspondentie Petit Konijn

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met:
Petit Konijn
Maria Theresialaan 89
6042AK Roermond
Telefoon: 06-47266017
E-mail: info@petitkonijn.nl 

Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op!

Geboortekaartje online bestellen

Zie je een mooie geboortekaart in de collectie maar wil je graag nog wat veranderd zien? Een vlindertje of vogeltjes erbij, een andere achtergrondkleur of patroontje, geen probleem Petit Konijn past het met alle liefde voor je aan en wist je dat kleine aanpassingen zelfs gratis zijn? Elk kaartje is een kunstwerkje op zich en het zal straks een feestje zijn om de geboorteaankondiging van jullie kindje te verzenden aan vrienden, familie en kennissen

Wij bieden een snelle en persoonlijke service en  zijn pas tevreden met het geboortekaartje wanneer jij dat ook bent. Je kunt bij Petit Konijn gemakkelijk geboortekaartjes online bestellen en betalen. De kaarten kunnen gedrukt worden op wel 4 verschillende papiersoorten .Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de kaartjes, bestel dan gerust een gratis papieren proefdruk met jouw eigen tekst.

© 2010 - 2017 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel