Kleine aanpassingen - gratis

Wanneer je een kaartje uit de vaste collectie bestelt kun je natuurlijk zelf de tekst indelen. Maar ook een kleine aanpassing in de vormgeving is mogelijk.

- Verandering van lettertype of kleur van lettertype
- Elementen weglaten
- Een bestaand element uit een ander kaartje toevoegen
- Een element of de achtergrond van kleur veranderen.
- Toevoegen van naamwolkje of kadertje op de voorkant uit een ander kaartje

Grote aanpassingen - meerprijs 40,00 euro

Het gaat hierbij om: veranderingen in de vormgeving, de indeling, de kleuropzet, toevoeging van nieuw elementen

Twijfel je of jullie aanpassing klein of groot is? Stuur Petit Konijn dan een e-mail voor meer informatie.

Vind je kaartjes van Petit Konijn mooi maar wil je toch iets unieks, misschien is een op maat gemaakt kaartje dan iets voor jou.

Tekstwissel

Petit Konijn biedt helaas geen babyborrel kaartjes aan maar wel is het mogelijk om een extra tekst te laten drukken op een deel van de kaartjes.
Deze extra tekst kun je gebruiken om een deel van de mensen die je een kaartje stuurt uit te nodigen voor een babyborrel.

Bijvoorbeeld: bij een bestelling van 100 kaarten kan op 40 kaarten een uitnodigingstekst gedrukt worden en op de overige 60 kaarten is deze tekst dan weggelaten

De meerkosten van deze tekstwissel zijn €10,-

Geboortekaartje online bestellen

Zie je een mooie geboortekaart in de collectie maar wil je graag nog wat veranderd zien? Een vlindertje of vogeltjes erbij, een andere achtergrondkleur of patroontje, geen probleem Petit Konijn past het met alle liefde voor je aan en wist je dat kleine aanpassingen zelfs gratis zijn? Elk kaartje is een kunstwerkje op zich en het zal straks een feestje zijn om de geboorteaankondiging van jullie kindje te verzenden aan vrienden, familie en kennissen

Wij bieden een snelle en persoonlijke service en  zijn pas tevreden met het geboortekaartje wanneer jij dat ook bent. Je kunt bij Petit Konijn gemakkelijk geboortekaartjes online bestellen en betalen. De kaarten kunnen gedrukt worden op wel 4 verschillende papiersoorten .Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de kaartjes, bestel dan gerust een gratis papieren proefdruk met jouw eigen tekst.

© 2010 - 2017 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel