1.   Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Petit Konijn en de opdrachtgever. 
Petit Konijn heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site www.petitkonijn.nl te wijzigen. 
Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig als deze nadrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 

2.   Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Petit Konijn komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Petit Konijn. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven
e-mailadres. Petit Konijn erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens. 

3.   Bestellen

Petit Konijn geboortekaarten bestellen is eenvoudig! Kies eerst je favoriete kaartje uit en bestel deze via de webshop. In het bestelproces  moet je een aantal keuzes invullen zoals papersoort, lettertype en aantallen. Na je bestelling neemt Petit Konijn contact met je op via email en kun je alle gegevens doorgeven  die je op het kaartje terug zou willen zien. Hierna ontvang je per post een persoonlijke papieren proefdruk van het kaartje dat je besteld hebt.

4.   Proefdruk

Wil je vooraf aan een bestelling een de kwaliteit van een geboortekaartje beoordelen bestel dan een persoonlijke papieren proefdruk. Een persoonlijke proefdruk wordt opgemaakt met jullie eigen tekst en gegevens. Check de proefdruk nauwkeurig en stuur per e-mail eventuele wijzigingen of een akkoord terug. 

5.   Drukken

Zodra jullie kindje geboren is stuur je Petit Konijn een e-mail, app of sms met de laatste geboortegegevens.  Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes gaan meteen naar de drukker. Op verzoek kan er ook nog een laatste digitale proefdruk gestuurd worden. Het kaartje zal dan niet gedrukt worden totdat er een akkoord is gegeven.
De planning voor het drukken en verzenden van de kaartjes:
Geef je de geboorte door op maandag t/m vrijdag vóór 11.30? Dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden.
Geef je de geboorte door op vrijdag na 11.30 of  op zaterdag of zondag   Dan worden de kaartjes op de eerstvolgende maandag* verzonden.
*behalve op feestdagen 

6.   Levering

Standaard verzending binnen Nederland en naar Belgie : inbegrepen in prijs van de geboortekaartjes.

Bij verzending op werkdagen binnen Nederland, vindt de bezorging in de regel binnen een werkdag plaats, maar dit is niet 100% gegarandeerd. na het drukken van de kaartjes ontvang je een track and trace code van het pakket met de kaartjes.

Bij verzending op werkdagen naar  België, vindt de bezorging in de regel binnen twee werkdagen plaats, maar dit is niet 100% gegarandeerd. na het drukken van de kaartjes ontvang je een track and trace code van het pakket met de kaartjes.

Zorg dat er iemand thuis is om het pakketje in ontvangst te nemen! Anders wordt het pakketje weer meegenomen en de volgende dag opnieuw aangeboden. 

Petit Konijn besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Petit Konijn hierop geen invloed meer uitoefenen. Petit Konijn kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden. 

7.       Betaling

Je kan bij Petit Konijn op verschillende manieren betalen. Online met iDeal, Bancontact of Paypal of door middel van een overmaking vooraf. Als je met iDeal of Bancontact betaald staat er bij "Naam begunstigde" niet “Petit Konijn” maar “Mollie BV”. Dit komt omdat Mollie BV de schakel is tussen iDeal/Bancontact en Petit Konijn.
Het gehele bedrag dient vooraf te worden voldaan. Je ontvangt een factuur per e-mail 

8.       Te weinig kaarten besteld

Het kan voorkomen dat je de kaarten besteld maar dat je bij nader inzien toch meer kaarten nodig hebt. Geef dit even door dan ontvang je een losse factuur van de bijbestelde kaarten en de bestelling wordt dan ook aangepast.

Indien de kaarten reeds gedrukt zijn en je komt er achter dat je te weinig kaarten hebt besteld, dan wordt dit gezien als een nieuwe bestelling, waarvoor Petit Konijn de normale prijzen zoals vermeld op de website hanteert. 

9.       Beëindiging van de overeenkomst

Het annuleren van de bestelling is door u binnen 7 dagen kostenloos, tenzij de kaarten al uitgestuurd zijn naar de drukker. mocht u dan nog de bestelling willen annuleren dan brengen wij u het volledige bedrag in rekening.

10.       Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van Petit Konijn, dan kunt u Petit Konijn op info@petitkonijn.nl hierover binnen 2 weken informeren. Ook is Petit Konijn telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 18.00 t/m 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 t/m 18.00 uur. 

11.       Gegevensbeheer en Privacy

Petit Konijn houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Petit Konijn geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Petit Konijn en eventuele toekomstig e-mailcontact van Petit Konijn.
Petit Konijn zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden. 

12.       Correspondentie Petit Konijn

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met:
Petit Konijn
Maria Theresialaan 89
6042AK Roermond
Telefoon: 06-47266017
E-mail: info@petitkonijn.nl 

Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op!

© 2010 - 2022 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel