Je kunt bij Petit Konijn terecht voor een persoonlijk ontworpen geboortekaartje, schilderijtje, groeimeter, etc.  
Ook is ht mogelijke een bestaand kaartje laten aanpassen naar je eigen wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werkwijze persoonlijk ontworpen geboortekaartje:
Stuur Petit Konijn een email met daarin zo duidelijk mogelijk je wensen voor het kaartje of een ander product. Petit Konijn stuurt je daarna een vrijblijvende offerte voor het ontwerp.
Nadat je akkoord hebt gegeven voor de offerte stuurt Petit Konijn je het eerste voorstel per email.

1. Voorstel
Je ontvangt van Petit Konijn een voorstelper mail. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk je wensen verwerkt. Laat Petit Konijn weten wat je ervan vindt en geef aan of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden.

2. Uitwerking
Het kaartje wordt nu verder uitgewerkt. Alle wijzigingen worden in het kaartje verwerkt. Petit Konijn stuurt je weer een digitaal proefje. Controleer de tekst goed op typefouten.

3. Wijzigingen
De laatste wijzigingen worden doorgevoerd. Het kaartje, de poster of de groeimeter is nu zo goed als klaar en kan naar de drukker; daarna wordt het zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Een maatwerk kaartje wordt speciaal voor een klant ontworpen en het design van het kaartje zal dus ook niet nog eens gebruikt worden voor een ander kaartje.
Daarmee blijft het een uniek kaartje voor jullie kindje.

© 2010 - 2022 Petit Konijn ♥ Dé hipste retro geboortekaartjes! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel